Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 gramų margarino (arba sviestas)
  • 1 vienetas obuolių (dideli)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų (+ 2 kupini šaukštai)
  • 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 gramų grietinės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių temperatūros.
    Kepimo skardą patepkite riebalais iš pabarstykite miltais.
    1 kiaušinį išplakite su 2 šaukštais cukraus bei druska.
    Tuomet supilkite ištirpintą margariną, suberkite su kepimo milteliais sumaišytą 0,5 stiklinės miltų ir viską gerai išmaišykite.
    Gautą tešlą supilkite į kepimo skardą.
    Obuolį nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į kepimo skardą ant tešlos.
    Likusį kiaušinį suplakite su grietine, 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi bei
    2 kupinais šaukštais miltų.
    Kepkite apie 40-45 min.
    Iškeptą pyragą perkelkite ant grotelių, kad atvėstų.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 5 valgomieji šaukštai cukraus
  • 100 gramų margarino (arba sviestas)
  • 1 vienetas obuolių (dideli)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 0.5 stiklinės kvietinių miltų (+ 2 kupini šaukštai)
  • 1/5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 gramų grietinės
  • 0.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Įkaitinkite orkaitę iki 180-200 laipsnių temperatūros.
    Kepimo skardą patepkite riebalais iš pabarstykite miltais.
    1 kiaušinį išplakite su 2 šaukštais cukraus bei druska.
    Tuomet supilkite ištirpintą margariną, suberkite su kepimo milteliais sumaišytą 0,5 stiklinės miltų ir viską gerai išmaišykite.
    Gautą tešlą supilkite į kepimo skardą.
    Obuolį nulupkite, išimkite sėklalizdžius, supjaustykite skiltelėmis ir sudėkite į kepimo skardą ant tešlos.
    Likusį kiaušinį suplakite su grietine, 3 šaukštais cukraus, vaniliniu cukrumi bei
    2 kupinais šaukštais miltų.
    Kepkite apie 40-45 min.
    Iškeptą pyragą perkelkite ant grotelių, kad atvėstų.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų