Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė vandens
  • 1/4 stiklinės aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 8 gramai sausų mielių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 3 stiklinės miltai
  • 1 stiklinė vandens
  • 1/4 stiklinės aliejaus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 8 gramai sausų mielių
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 1 arbatinis šaukštelis džiovintų bazilikų

Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 2

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šiltą vandenį sumaišyti su mielėmis ir palikti 10 minučių šiltai pastovėti.
  2. Į vandens ir mielių mišinį pilti aliejų, berti cukrų ir druską, 1 stiklinę miltų, kruopščiai išmaišyti.
  3. Berti baziliką, dar 1 stiklinę miltų. Išmaišyti. Berti likusią stiklinę miltų, išminkyti tešlą. Jei tešla labai sausa, pilti dar šiek tiek vandens, jei per lipni - berti šiek tiek miltų.
  4. Išminkytą tešlą dėti į indą su trupučiu aliejaus ir jame tešlą apvolioti, kad visas paviršius būtų aliejuotas. Uždengti drėgnu rankšluoščiu ir 1 valandą palikti šiltai pastovėti.
  5. Pakilusią tešlą iškočioti į stačiakampį, per trumpąją kraštinę susukti į volelį ir dėti į aliejumi išteptą kepimo formą.
  6. Uždengti drėgnu rankšluoščiu ir palikti šiltai pakilti apie 30 minučių.
  7. Orkaitę įkaitinti iki 185 laipsnių.
  8. Kepti apie 30 minučių. Vėsinti išimtą iš formos, ant grotelių.

Autorius: Valerija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų