REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų miltai (kvietiniai)
  • 200 gramų miltai (ruginiai)
  • 11 gramų mielių (sausos)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 380 mililitrų pieno
  • šiek tiek moliūgų sėklų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 400 gramų miltai (kvietiniai)
  • 200 gramų miltai (ruginiai)
  • 11 gramų mielių (sausos)
  • 2 valgomieji šaukštai cukraus
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 380 mililitrų pieno
  • šiek tiek moliūgų sėklų

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šią duoną geriausiai ruošti duonkepėje. Į kepimo indą (duonkepės) pilti aliejų, pašildytą pieną, miltus, druską, cukrų ir mieles. Programa - Super rapid (ypač greita).
  2. Kai tešla išminkoma, įsmeigti moliūgų sėklas, taip padarant "Ežiuką".
  3. Kepti. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų