Kalendorius
Gruodžio 15 d., sekmadienis
Vilnius +1°C
Horoskopai
Orai
Pranešti naujieną
Paieška
15
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Verslas
Užsienis
Gyvenimas
Sportas
Video
Žmonės
Automanas
Naujausios
Karas Ukrainoje
Lietuva
Aktualijos
Orai
Koronavirusas
Kriminalai
Redakcija rekomenduoja
Geros naujienos
Komentarai ir analizė
Verslas
Lietuvos verslas
Užsienio verslas
Nekilnojamasis turtas
Rinkos
Transportas
Užsienis
Putino režimas
JAV
Rusija
Europa
Kitos šalys
Gyvenimas
Istorijos
Tėvų darželis
Mada ir grožis
Santykiai
Namai
Maistas
Horoskopai
Pasisakyk
Patarimai
Sodas ir daržas
Sveika gyvensena
Kelionės
Sveikata
Sportas
Krepšinis
Olimpinės Žaidynės
NBA
3x3
Futbolas
A Lyga naujienos
Eurolyga
Kitos sporto šakos
LKL
Video
Dienos pjūvis
Pasikalbėkim
33 min. su Artūru Anužiu
SVEIKATOS DNR
Top 3
Kažkas Naujo
Tėvai paprastai
Dėmesio centre
Farai
Gero vakaro šou
TV Pagalba
Prieš srovę
Tavo Horoskopas
TV3 Play
Žmonės
Lietuvos įžymybės
Muzika
Užsienio žvaigždės
TV
Filmai
Kultūra
Mada
Įvairenybės
Automanas
Autonaujienos
Iš antrų rankų
Autosportas
Autokultūra
Bandymų trasa
PRADŽIA
Mano naujienos
Naujausios
Skaitomiausios
Karas Ukrainoje
Išsipildymo akcija
X Faktorius
Kalendorius
Horoskopai
Gyvenimas
Kriminalai
Lietuva
Užsienis
Verslas
Video
Žmonės
Parateam
Sportas
TV3 žinios
Tiesioginės transliacijos
Filmukai vaikams
TV programa
Horoskopai su Šulija
Orai
Siųsk foto Nagliui
Receptai
Automobilių skelbimai
Aktualiausios diskusijos
REKLAMA
Komentuoti
0
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS
Kopijuoti nuorodą
Siųsti el. paštu
Facebook
Messenger
LinkedIn
Twitter
Daugiau panašių naujienų
Mažiau panašių naujienų
Pranešti apie klaidą
TV3 naujienos
>
Mišrainės, salotos
>
Maistas
>
Mišrainės, salotos
Receptas. Dešrelių salotos
2022-02-12 05:22
/
šaltinis: Gaspadine.lt
2022-02-12 05:22
INGREDIENTAI:
2
česnakų (maltas)
šiek tiek
juodųjų pipirų (šviežiai malti)
1 stiklinė
salierų (pjaustyti plonais griežiniais)
4 valgomieji šaukštai
pelėsinio sūrio (tarkuotas)
šiek tiek
druskos (rūpi)
0.5 stiklinės
grietinės
5 valgomieji šaukštai
pasukų
2 valgomieji šaukštai
svogūnų laiškų (patiekiant)
šiek tiek
virtų dešrelių (arba vištienos dešrelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.
Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.
Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.
Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.
Autorius:
Miglė
INGREDIENTAI:
2
česnakų (maltas)
šiek tiek
juodųjų pipirų (šviežiai malti)
1 stiklinė
salierų (pjaustyti plonais griežiniais)
4 valgomieji šaukštai
pelėsinio sūrio (tarkuotas)
šiek tiek
druskos (rūpi)
0.5 stiklinės
grietinės
5 valgomieji šaukštai
pasukų
2 valgomieji šaukštai
svogūnų laiškų (patiekiant)
šiek tiek
virtų dešrelių (arba vištienos dešrelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Grietinę, pasukas, česnaką, druską ir pipirus gerai išmaišyti, kiek paplakti.
Dešreles apkepti keptuvėje, karštame aliejuje. Apkeptas dešreles dėti ant popierinių rankšluostukų, jog susigertų riebalai.
Į indą dėti dešreles, salierus, sūrį ir išmaišyti.
Patiekti su pagamintu padažu, pabarstyti svogūnų laiškų.
Autorius:
Miglė
REKLAMA
0
Šaltinis:
Gaspadine.lt
Komentuoti
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
Iliustruotoji istorija
Vyro žiaurumas nustebino visko mačiusius tyrėjus: iš gedinčio tėvo tapo žudiku
(20)
TOLIAU SKAITYKITE
.
Atsakyti
×
Pranešti klaidą
Pažymėtos klaidos tekstas
Jūsų komentaras
SIŲSTI
Į viršų