Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų miltai
  • 500 gramų spanguolių uogienės
  • 250 gramų sviesto
  • 200 gramų cukraus
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 saujelė džiovintų bananų
  • 1 saujelė kokosų drožlių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų miltai
  • 500 gramų spanguolių uogienės
  • 250 gramų sviesto
  • 200 gramų cukraus
  • 100 gramų juodojo šokolado
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 saujelė džiovintų bananų
  • 1 saujelė kokosų drožlių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 žiupsnelis druskos

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 14

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Paruošti trapią tešlą: šaltą sveistą sutarkuoti į dubenį, suberti miltus sumaišytus su kepimo milteliais, cukrų, druską ir viską minkyti. Įmušti kiaušinį, vėl minkyti.
  2. Tešlą padalinti į du gabaliukus, suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldymo kamerą bent 1 valandai.
  3. Kai tešla atšals, imti apvalią kepimo formą, ją iškloti kepimo popieriumi ir sutarkuoti dalį tešlos.
  4. Tuomet iš tešlos suformuoti aukštesnį kraštelį ir lygiai paskleisti uogienę. Užtarkuoti likusią tešlą.
  5. Kepti iki 180 C įkaitintoje orkaitėje apie 35 - 40 minučių, kol viršus ir apačia įgaus rusvą atspalvį.
  6. Iškepusį pyragą palikti atvėsti, tuomet išimti iš formos ir aplieti tipintu šokoladu.
  7. Viršų papuošti džiovintais bananais ir kokosų drožlėmis.
  8. Puikus pyragas mamai, motinos dienos proga, prie rytinio kavos/arbatos puodelio. Skanaus!

Autorius: Agnė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų