Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus pudros
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 12 vienetų šermukšnių (su šakelėmis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek vanilino

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šermukšnius gerai nuplauti ir išdžiovinti.
    Kiaušinio trynį ištrinti su cukrumi bei žiupsneliu druskos, suberti miltus, vanilę ir, pastoviai maišant, supilti pieną.
    Viską išmaišyti.
    Šermukšnių šakeles mirkyti tešloje ir iškart kepti dideliame kiekyje aliejaus.
    Kepinėlius sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
    Patiekti pabarstytus cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Laila

INGREDIENTAI:

  • 50 gramų cukraus pudros
  • 2 arbatiniai šaukšteliai cukraus
  • 12 vienetų šermukšnių (su šakelėmis)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 stiklinė kvietinių miltų
  • 1 stiklinė pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • šiek tiek vanilino

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Šermukšnius gerai nuplauti ir išdžiovinti.
    Kiaušinio trynį ištrinti su cukrumi bei žiupsneliu druskos, suberti miltus, vanilę ir, pastoviai maišant, supilti pieną.
    Viską išmaišyti.
    Šermukšnių šakeles mirkyti tešloje ir iškart kepti dideliame kiekyje aliejaus.
    Kepinėlius sudėti ant popierinės servetėlės, kad susigertų riebalų perteklius.
    Patiekti pabarstytus cukraus pudra.
    Skanaus.

Autorius: Laila

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų