Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų bulvių (pjaustytos kubeliais)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai morkų (stambiai tarkuotos)
  • 1 sauja petražolių (šviežios, kapotos (nebūtina))
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 500 gramų konservuotų pupelių
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1.5 stiklinės sultinio (paukštienai)
  • 500 gramų virtų dešrelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustytas bulves ir stambiai tarkuotas morkas virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Baigus virti vandenį nusunkti.

    Keptuvėje su įkaitintais riebalais apkepti svogūnus, dėti bulves ir morkas.

    Troškintuvėje, ant mažos ugnies išlydyti sviestą, dėti miltus ir nuolat maišant pilti sultinį. Troškinkite, kol sultinys sutirštės ir toliau maišykite.

    Tada į sultinį dėti pipirus, petražoles, apkeptas daržoves ir konservuotas pupeles.

    Dešreles supjaustyti į 4- 8 dalis, apkepti keptuvėjė ir dėti į troškinį. Patroškinti dar pora minučių, jog visi aromatai susimaišytų.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 800 gramų bulvių (pjaustytos kubeliais)
  • 1/4 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
  • 2 vienetai morkų (stambiai tarkuotos)
  • 1 sauja petražolių (šviežios, kapotos (nebūtina))
  • 2 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 500 gramų konservuotų pupelių
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto
  • 1.5 stiklinės sultinio (paukštienai)
  • 500 gramų virtų dešrelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kubeliais supjaustytas bulves ir stambiai tarkuotas morkas virti pasūdytame vandenyje, kol suminkštės. Baigus virti vandenį nusunkti.

    Keptuvėje su įkaitintais riebalais apkepti svogūnus, dėti bulves ir morkas.

    Troškintuvėje, ant mažos ugnies išlydyti sviestą, dėti miltus ir nuolat maišant pilti sultinį. Troškinkite, kol sultinys sutirštės ir toliau maišykite.

    Tada į sultinį dėti pipirus, petražoles, apkeptas daržoves ir konservuotas pupeles.

    Dešreles supjaustyti į 4- 8 dalis, apkepti keptuvėjė ir dėti į troškinį. Patroškinti dar pora minučių, jog visi aromatai susimaišytų.

    Skanaus.

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų