Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 100 gramų česnakų
- 3 vienetai paprikų
- 120 mililitrų acto (9%)
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 1 stiklinė aliejaus
- 1 vienetas čili pipirų
- 3 kilogramai cukinijos
- 0.5 litro pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1 stiklinė 200 ml talpos.
Susmulkiname cukinijas (aš tarkavau burokine tarka), česnakus, paprikas, čili pipirą.
Cukinijas sumaišome su paprikomis, čili, pomidorų pasta, aliejumi, cukrumi, druska ir verdame apie 1 valandą ant nedidelio kaitrumo ugnies. Kai lieka 10 minučių iki virimo pabaigos sudedame česnakus ir supilame actą.
Sudedame į stiklainius ir šiltai apdengiame. Laikome parą ir po to sudedame į šaltą rūsį.
INGREDIENTAI:
- 1 stiklinė cukraus
- 100 gramų česnakų
- 3 vienetai paprikų
- 120 mililitrų acto (9%)
- 2 valgomieji šaukštai druskos
- 1 stiklinė aliejaus
- 1 vienetas čili pipirų
- 3 kilogramai cukinijos
- 0.5 litro pomidorų pastos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- 1 stiklinė 200 ml talpos.
Susmulkiname cukinijas (aš tarkavau burokine tarka), česnakus, paprikas, čili pipirą.
Cukinijas sumaišome su paprikomis, čili, pomidorų pasta, aliejumi, cukrumi, druska ir verdame apie 1 valandą ant nedidelio kaitrumo ugnies. Kai lieka 10 minučių iki virimo pabaigos sudedame česnakus ir supilame actą.
Sudedame į stiklainius ir šiltai apdengiame. Laikome parą ir po to sudedame į šaltą rūsį.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą