Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 ir 7/10 litro sultinio
  • 400 cukinijos
  • 350 brokolių
  • 300 gramų pievagrybių
  • 150 sūris (mėgstamas, tarkuotas)
  • 1 svogūnų
  • 2 žiupsneliai muskato
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek aliejaus (ar/ir sviestas)
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 1 ir 7/10 litro sultinio
  • 400 cukinijos
  • 350 brokolių
  • 300 gramų pievagrybių
  • 150 sūris (mėgstamas, tarkuotas)
  • 1 svogūnų
  • 2 žiupsneliai muskato
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai
  • šiek tiek aliejaus (ar/ir sviestas)
  • šiek tiek krapų

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 6

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Puode užvirti sultinį bei į jį berti druskos, pipirų. Užvirus sultinius,į jį sudėti nuskustas nuplautas ir į 2 - 4 dalis supjaustytas bulves. Nuplautus brokolius ir jų žiedus sudėti į sriubą.
  2. Svieste arba aliejuje pakepinti susmulkintą svogūną. Kiek pakepus sudėti apkepti cukinijas, supjaustytas mažais kubeliais ir keptuvės turinį sudėti į sriubą. Viską virti apie 15 - 20 min. Pagardinti muskatu.
  3. Tada įkaitinti alyvuogių aliejų ir jame sudėti apkepti ant didelės ugnies supjaustytus pievagrybius (keletą galite pasilikti papuošimui). Grybus sudėti į sriubą ir nukaisti.
  4. Smulkintuvu sutrinti sriubą, sudėti į ją tarkuotą sūrį, gerai išmaišyti ir palikti 15 minučių pastovėti (uždengus dangtį).

    Patiekiant, pabarstyti smulkintų krapų.

Autorius: Vida

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų