Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (papuošimui)
  • 450 mililitrų grietinėlės (33%)
  • 300 gramų sausainių (grietininiai)
  • 120 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi)
  • šiek tiek uogų (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrupinti, sumaišyti su minkštu sviestu.
    Suplakti grietinėlę. Į grietinėlės masę sudėti tirštą kondensuotą pieną su cukrumi ir sumaišyti. Įpilti citrinos sulčių ir greitai sumaišyti.
    Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
    Kepimo formą padengti kepimo popieriumi ir ant jo sudėti sausainių masę, gerai prispausti. Ant viršaus užpilti grietinėlės kremą ir kepti 8-9 min.
    Iškepusį tortuką atvėsinti ir įdėti į šaldytuvą 10-12 val.
    Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra ir papuošti šviežiomis uogomis.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus pudros (papuošimui)
  • 450 mililitrų grietinėlės (33%)
  • 300 gramų sausainių (grietininiai)
  • 120 gramų sviesto
  • 1 vienetas kondensuoto pieno (su cukrumi)
  • šiek tiek uogų (papuošimui)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sausainius sutrupinti, sumaišyti su minkštu sviestu.
    Suplakti grietinėlę. Į grietinėlės masę sudėti tirštą kondensuotą pieną su cukrumi ir sumaišyti. Įpilti citrinos sulčių ir greitai sumaišyti.
    Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių.
    Kepimo formą padengti kepimo popieriumi ir ant jo sudėti sausainių masę, gerai prispausti. Ant viršaus užpilti grietinėlės kremą ir kepti 8-9 min.
    Iškepusį tortuką atvėsinti ir įdėti į šaldytuvą 10-12 val.
    Prieš patiekiant apibarstyti cukraus pudra ir papuošti šviežiomis uogomis.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų