Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 150 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės (esencija)
  • 3 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 45 mililitrai pieno
  • 180 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 valgomieji šaukštai aguonų
  • 1 vienetas citrinų (žievelė)
  • 150 gramų cukraus
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilės (esencija)
  • 3 vienetai kiaušinių (dideli)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 45 mililitrai pieno
  • 180 gramų sviesto
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sviestą išsukame su cukrumi, įdedame citrinos žievelę ir kvapus. Be perstojo plakant po vieną įmušame kiaušinius.
    Išplakame, tada supilame pieną, aguonas ir miltus [miltus sumaišyti su kepimo milteliais ir persijoti]. Viską gerai išmaišome.
    Kepame 170° C orkaitėje apie 15 min.

Autorius: Jolanta M.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų