Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės miltai
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1.5 stiklinės kefyro (arba natūralus jogurtas)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai rudojo cukraus (arba medus)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas citrinos žievelės
  • 1 stiklinė burnočių (virtos kruopos)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 1.5 stiklinės kvietinių miltų
  • 0.5 stiklinės miltai
  • 1.5 arbatinio šaukštelio kepimo miltelių
  • 0.5 arbatinio šaukštelio sodos
  • 1 žiupsnelis druskos
  • 1.5 stiklinės kefyro (arba natūralus jogurtas)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 2 valgomieji šaukštai rudojo cukraus (arba medus)
  • 4 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 vienetas citrinos žievelės
  • 1 stiklinė burnočių (virtos kruopos)

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dideliame dubenyje sumaišykite visus birius produktus: abejus miltus, kepimo miltelius, sodos miltelius, druską.
    Kitame dubenėlyje sumaišykite kefyrą ar jogurtą, kiaušinius, cukrų (arba medų), aliejų ir citrinų žieveles.
    Į birių produktų dubenį supilkite skystų produktų mišinį ir lengvai viską išmaišykite - tik tiek, kad susimaišytų ingredientai, nseijaudinkite, jei liks gumulėlių. Pabaigoje supilkite virtus burnočius (jei jie pernelyg sulipę, lengvai pakedenkite juos šakute), ir viską dar kartą lengvai sumaišykite.
    Palikite pastovėti.
  2. Įkaitinkite keptuvę.
    Galite truputį patepti aliejumi.
    Kepkite norimo dydžio blynelius po minutę - dvi iš abiejų pusių, kol šie gražiai paruduos, bet išliks minkšti ir purūs.
    Pagardinkite medumi ar sirupu ir ragaukite. :)

Autorius: Sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų