Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus pudros
- 100 gramų krakmolo
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 150 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite sviestą su 100 g cukraus pudros, kiaušinių tryniais ir citrinos žievele. Įsijokite su kepimo milteliais ir krakmolu sumaišytus miltus ir gerai išminkykite.
Tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą.
Po valandos iškočiokite tešlą ir išspauskite žvaigždutės formos sausainius.
Kepkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus aptepkite citrinų sulčių ir 150 g cukraus pudros plakiniu.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- 250 gramų cukraus pudros
- 100 gramų krakmolo
- 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
- 150 gramų kvietinių miltų
- 100 gramų sviesto
- 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
- 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Sumaišykite sviestą su 100 g cukraus pudros, kiaušinių tryniais ir citrinos žievele. Įsijokite su kepimo milteliais ir krakmolu sumaišytus miltus ir gerai išminkykite.
Tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą.
Po valandos iškočiokite tešlą ir išspauskite žvaigždutės formos sausainius.
Kepkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
Iškeptus aptepkite citrinų sulčių ir 150 g cukraus pudros plakiniu.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą