Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus pudros
  • 100 gramų krakmolo
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite sviestą su 100 g cukraus pudros, kiaušinių tryniais ir citrinos žievele. Įsijokite su kepimo milteliais ir krakmolu sumaišytus miltus ir gerai išminkykite.
    Tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą.
    Po valandos iškočiokite tešlą ir išspauskite žvaigždutės formos sausainius.
    Kepkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus aptepkite citrinų sulčių ir 150 g cukraus pudros plakiniu.
    Skanaus!

Autorius: Aura

INGREDIENTAI:

  • 250 gramų cukraus pudros
  • 100 gramų krakmolo
  • 2 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 150 gramų kvietinių miltų
  • 100 gramų sviesto
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Sumaišykite sviestą su 100 g cukraus pudros, kiaušinių tryniais ir citrinos žievele. Įsijokite su kepimo milteliais ir krakmolu sumaišytus miltus ir gerai išminkykite.
    Tešlą padėkite maždaug 1 val. į šaldytuvą.
    Po valandos iškočiokite tešlą ir išspauskite žvaigždutės formos sausainius.
    Kepkite apie 10 min. 180 laipsnių temperatūroje.
    Iškeptus aptepkite citrinų sulčių ir 150 g cukraus pudros plakiniu.
    Skanaus!

Autorius: Aura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų