Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 250 gramų cukraus (smulkus)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus su 150 gramų cukraus, druską išmaišyti, įmušti 1 kiaušinį, įdėti supjaustytą gabaliukais sviestą ir viską išminkyti. Po to palikti pusę valandos ir vėl išminkyti.
    Įdarui išplakti 2 kiaušinius ir su puodu uždėti ant ugnies.
    Į užkaistus plaktus kiaušinius įpilti iš 2 citrinų išspaustas sultis, įdėti šiek tiek patarkuotos citrinos žievelės, 100g cukraus ir pavirti plakant kol šiek tiek sutirštės.
    Tešla iškloti kepimo formeles ir ant tešlos užpilti pasigamintą įdarą.
    Kepti orkaitėje apie 25 minutes 180-200 laipsnių temperatūroje, kol tešla apskrus.
    Iškepus pabarstykite smulkintais migdolais ir cukraus pudra.

Autorius: Sigita

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai citrinų
  • 250 gramų cukraus (smulkus)
  • 3 vienetai kiaušinių
  • 250 gramų kvietinių miltų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio druskos
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus su 150 gramų cukraus, druską išmaišyti, įmušti 1 kiaušinį, įdėti supjaustytą gabaliukais sviestą ir viską išminkyti. Po to palikti pusę valandos ir vėl išminkyti.
    Įdarui išplakti 2 kiaušinius ir su puodu uždėti ant ugnies.
    Į užkaistus plaktus kiaušinius įpilti iš 2 citrinų išspaustas sultis, įdėti šiek tiek patarkuotos citrinos žievelės, 100g cukraus ir pavirti plakant kol šiek tiek sutirštės.
    Tešla iškloti kepimo formeles ir ant tešlos užpilti pasigamintą įdarą.
    Kepti orkaitėje apie 25 minutes 180-200 laipsnių temperatūroje, kol tešla apskrus.
    Iškepus pabarstykite smulkintais migdolais ir cukraus pudra.

Autorius: Sigita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų