REKLAMA
  
  REKLAMA
     
 Porcijų skaičius: 8
PARUOŠIMO BŪDAS:
-  Miltus ir kepimo miltelius persijokite per sietelį. 
Sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir žiupsneliu druskos. -  Kiaušinių trynius atskirkite nuo baltymų.
Trynius išsukite cukrumi, kol masė pasidarys vientisa ir puri.
Palengva įmaišykite grietinę, supilkite pieną, lydytą sviestą ir dar kartą gerai išmaišykite. -  Gautą mišinį supilkite į miltus ir užmaišykite skystą tešlą. 
Kiaušinių baltymus išplakite iki standžių putų ir šaukštu kabindama iš apačios į viršų įmaišykite į tešlą. - Paruoštą tešlą palikite pusvalandį pastovėti, kad miltai išbrinktų.
 - Gerai įkaitintoje čirvinių blynų keptuvėje iškepkite blynus.
 
REKLAMA
 
  
