Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 miltai
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 11 gramų mielių
  • 150 gramų sviesto
  • 200 cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai cinamono

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 500 miltai
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 11 gramų mielių
  • 150 gramų sviesto
  • 200 cukraus
  • 3 arbatiniai šaukšteliai cinamono

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 20

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pieną pašildyti, sumaišyti su mielėmis, įberti 2 v.š. cukraus ir 150 g miltų. Palikti šiltoje vietoje apie 1 val.
  2. Po valandos, sumušti kiaušinius, suberti likusius miltus ir leisti tešlai pakilti dar porą valandų.
  3. Pakilus iškočioti tešlą į lakštą, išlydyti sviestą ir juos ištepti lakšto viršų. Pabarstyti cukrumi ir cinamonu. Suvynioti į vyniotinį ir supjaustyti norimo dydžio riekelėmis.
  4. Prieš kepant leisti pakilti porą valandų.
  5. Kepti 220°C temp. orkaitėje apie 7 - 10 min.

Autorius: Martyna

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų