tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 4 česnakų
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 75 gramai kvietinių miltų (rupūs)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 7 gramai mielių (sausos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištrinkite su cukrumi ir išmaišykite su trupučiu pašildyto pieno. Palaikykite 15 min. kol atsiras putų. Miltus nusijokite ant stalo į kauburėlį, viduryje padarykite duobutę, supilkite mielių mišinį ir aliejų. Įberkite druskos. Dvi česnakų skilteles nulupkite, sugrūskite ar išspauskite ir įmaišykit į tešlą.
    Po truputį pilkite šiltą pieną ir maišykite, kol išeis tampri, nelabai kieta tešla. Ją valandą palaikykite šiltoje vietoje. Likusias dvi česnakų skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite ir taip pat sudėkite į tešlą. Ją išminkykite ir palikite dar 30 min.
    Iš tešlos darykite dvi vienodo dydžio bandeles, jas dėkite į aliejumi išteptą skardą, tarp jų palikite tarpą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Bandeles uždenkite maisto plėvele ir 15 min. palaikykit. Tada apšlakstykit alyvuogių aliejumi ir kepkite 20 min.

Autorius: Sandrius

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 4 česnakų
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 75 gramai kvietinių miltų (rupūs)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 100 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos
  • 7 gramai mielių (sausos)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mieles ištrinkite su cukrumi ir išmaišykite su trupučiu pašildyto pieno. Palaikykite 15 min. kol atsiras putų. Miltus nusijokite ant stalo į kauburėlį, viduryje padarykite duobutę, supilkite mielių mišinį ir aliejų. Įberkite druskos. Dvi česnakų skilteles nulupkite, sugrūskite ar išspauskite ir įmaišykit į tešlą.
    Po truputį pilkite šiltą pieną ir maišykite, kol išeis tampri, nelabai kieta tešla. Ją valandą palaikykite šiltoje vietoje. Likusias dvi česnakų skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite ir taip pat sudėkite į tešlą. Ją išminkykite ir palikite dar 30 min.
    Iš tešlos darykite dvi vienodo dydžio bandeles, jas dėkite į aliejumi išteptą skardą, tarp jų palikite tarpą. Orkaitę įkaitinkite iki 200 laipsnių. Bandeles uždenkite maisto plėvele ir 15 min. palaikykit. Tada apšlakstykit alyvuogių aliejumi ir kepkite 20 min.

Autorius: Sandrius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų