Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 60 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome gabalėliais, truputį pamušame, pakepiname aliejuje ir sudedame į molinius indus.
    Ant viršaus sudedame griežinėliais supjaustytas daržoves ir smulkintą česnaką.
    Į kiekvieną indelį dedame po truputį garstyčių, po pusę šaukšto grietinės, po 10 g sviesto ir pasūdome.
    Įpilame vandens tiek, kad daržovės būtų apsemtos.
    Troškiname karštoje orkaitėje (180 laipsnių temperatūroje) apie 30-40 min.
    Čenachai (čenakai) patiekiami tuose pačiuose induose, po apačia padėjus lėkštelę.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai bulvių
  • 3 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 2 vienetai morkų
  • 1 vienetas porų
  • 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 500 gramų jautienos
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 60 gramų sviesto
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą supjaustome gabalėliais, truputį pamušame, pakepiname aliejuje ir sudedame į molinius indus.
    Ant viršaus sudedame griežinėliais supjaustytas daržoves ir smulkintą česnaką.
    Į kiekvieną indelį dedame po truputį garstyčių, po pusę šaukšto grietinės, po 10 g sviesto ir pasūdome.
    Įpilame vandens tiek, kad daržovės būtų apsemtos.
    Troškiname karštoje orkaitėje (180 laipsnių temperatūroje) apie 30-40 min.
    Čenachai (čenakai) patiekiami tuose pačiuose induose, po apačia padėjus lėkštelę.
    Skanaus.

Autorius: Rasa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų