REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas porų
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų jautienos
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 60 gramų sviesto
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome gabalėliais, truputį pamušame, pakepiname aliejuje ir sudedame į molinius indus.
Ant viršaus sudedame griežinėliais supjaustytas daržoves ir smulkintą česnaką.
Į kiekvieną indelį dedame po truputį garstyčių, po pusę šaukšto grietinės, po 10 g sviesto ir pasūdome.
Įpilame vandens tiek, kad daržovės būtų apsemtos.
Troškiname karštoje orkaitėje (180 laipsnių temperatūroje) apie 30-40 min.
Čenachai (čenakai) patiekiami tuose pačiuose induose, po apačia padėjus lėkštelę.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- 3 česnakų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 2 vienetai morkų
- 1 vienetas porų
- 1 arbatinis šaukštelis garstyčių
- 2 vienetai svogūnų
- 500 gramų jautienos
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 60 gramų sviesto
- 3 valgomieji šaukštai grietinės
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą supjaustome gabalėliais, truputį pamušame, pakepiname aliejuje ir sudedame į molinius indus.
Ant viršaus sudedame griežinėliais supjaustytas daržoves ir smulkintą česnaką.
Į kiekvieną indelį dedame po truputį garstyčių, po pusę šaukšto grietinės, po 10 g sviesto ir pasūdome.
Įpilame vandens tiek, kad daržovės būtų apsemtos.
Troškiname karštoje orkaitėje (180 laipsnių temperatūroje) apie 30-40 min.
Čenachai (čenakai) patiekiami tuose pačiuose induose, po apačia padėjus lėkštelę.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą