Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek majonezo
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • 100 gramų konservuotų pupelių
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirtus burokėlius, agurką supjaustykite kubeliais.
    Supjaustykite svogūną.
    Supilkite pupeles, viską pasūdykite, papipirinkite, užpilkite majonezu, pamaišykite ir valgykite.
    Skanaus!

Autorius: Roma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • šiek tiek majonezo
  • 1 vienetas marinuotų agurkų
  • 100 gramų konservuotų pupelių
  • šiek tiek druskos
  • 3 vienetai burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Išvirtus burokėlius, agurką supjaustykite kubeliais.
    Supjaustykite svogūną.
    Supilkite pupeles, viską pasūdykite, papipirinkite, užpilkite majonezu, pamaišykite ir valgykite.
    Skanaus!

Autorius: Roma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų