Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek anyžių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2.5 valgomojo šaukšto medaus
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 4 vienetai burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius supjaustyti šiaudeliais.
    Citrinos sultis sumaišyti su medumi, garstyčiomis, pasūdyti, įberti pipirų, supilti aliejų, išmaišyti ir palaikyti šaltai šaldytuve.
    Burokėlius sumaišyti žiupsneliu anyžiaus ir marinatu.

Autorius: Almina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek anyžių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2.5 valgomojo šaukšto medaus
  • 1 valgomasis šaukštas garstyčių
  • šiek tiek druskos
  • 1 stiklinė aliejaus
  • 4 vienetai burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius supjaustyti šiaudeliais.
    Citrinos sultis sumaišyti su medumi, garstyčiomis, pasūdyti, įberti pipirų, supilti aliejų, išmaišyti ir palaikyti šaltai šaldytuve.
    Burokėlius sumaišyti žiupsneliu anyžiaus ir marinatu.

Autorius: Almina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų