Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek anyžių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2.5 valgomojo šaukšto medaus
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė aliejaus
- 4 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius supjaustyti šiaudeliais.
Citrinos sultis sumaišyti su medumi, garstyčiomis, pasūdyti, įberti pipirų, supilti aliejų, išmaišyti ir palaikyti šaltai šaldytuve.
Burokėlius sumaišyti žiupsneliu anyžiaus ir marinatu.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek anyžių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 2.5 valgomojo šaukšto medaus
- 1 valgomasis šaukštas garstyčių
- šiek tiek druskos
- 1 stiklinė aliejaus
- 4 vienetai burokėlių (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius supjaustyti šiaudeliais.
Citrinos sultis sumaišyti su medumi, garstyčiomis, pasūdyti, įberti pipirų, supilti aliejų, išmaišyti ir palaikyti šaltai šaldytuve.
Burokėlius sumaišyti žiupsneliu anyžiaus ir marinatu.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą