Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek acto (balzamiko)
- 100 gramų feta sūrio
- 1 vienetas burokėlių (virti)
- 1 sauja riešutų (kedro)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Apibarstykite burokėlius pipirais, šlakeliu acto ir aliejumi.
Apiberkite smulkintu feta sūriu ir sausoje keptuvėje pakepintais kedrų riešutais.
Dėkite į šaldytuvą bent 20 minučių.
Po to galite jau patiekti.
Skanaus!!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
- šiek tiek alyvuogių aliejaus
- šiek tiek acto (balzamiko)
- 100 gramų feta sūrio
- 1 vienetas burokėlių (virti)
- 1 sauja riešutų (kedro)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Apibarstykite burokėlius pipirais, šlakeliu acto ir aliejumi.
Apiberkite smulkintu feta sūriu ir sausoje keptuvėje pakepintais kedrų riešutais.
Dėkite į šaldytuvą bent 20 minučių.
Po to galite jau patiekti.
Skanaus!!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą