• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek acto (balzamiko)
  • 100 gramų feta sūrio
  • 1 vienetas burokėlių (virti)
  • 1 sauja riešutų (kedro)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Apibarstykite burokėlius pipirais, šlakeliu acto ir aliejumi.
    Apiberkite smulkintu feta sūriu ir sausoje keptuvėje pakepintais kedrų riešutais.
    Dėkite į šaldytuvą bent 20 minučių.
    Po to galite jau patiekti.
    Skanaus!!

Autorius: Lina

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (šviežiai sumalti)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek acto (balzamiko)
  • 100 gramų feta sūrio
  • 1 vienetas burokėlių (virti)
  • 1 sauja riešutų (kedro)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokėlius supjaustykite plonais griežinėliais ir sudėkite į lėkštę. Apibarstykite burokėlius pipirais, šlakeliu acto ir aliejumi.
    Apiberkite smulkintu feta sūriu ir sausoje keptuvėje pakepintais kedrų riešutais.
    Dėkite į šaldytuvą bent 20 minučių.
    Po to galite jau patiekti.
    Skanaus!!

Autorius: Lina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
rekomenduojame
  • Šventiniai atradimai su VILVI

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų