Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 0.5 stiklinės spanguolių (šviežios)
  • šiek tiek druskos
  • 100 gramų grietinės
  • 400 gramų burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Obuolius nulupkite, perpjaukite pusiau, išskobkite sėklalizdžius ir supjaustykite šiaudeliais. Burokėlius nulupkite ir stambiai supjaustykite.
    Spanguoles nuplaukite ir sutrinkite elektriniu plakikliu arba specialiu mediniu grūstuvėliu. Sukrėskite ant burokėlių ir obuolių ir išmaišykite. Pagardinkite cukrumi, pagal skonį pasūdykite.
    Tiekdami kiekvieną salotų porciją apliekite šaukštu grietinės.
    Patarimas. Salotos bus spalvingesnės papuošus neluptais žaliais obuoliais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų