Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kopūstų (rauginti)
  • 1 stiklinė pupelių (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai burokėlių (virti)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 200 gramų kopūstų (rauginti)
  • 1 stiklinė pupelių (virtos)
  • šiek tiek druskos
  • 2 vienetai burokėlių (virti)
  • šiek tiek petražolių
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek žolelių ir česnakų mišinio

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Virtus burokėlius supjaustome kubeliais, įdedame virtas pupeles ir raugintus kopūstus, užberiame ant viršaus druskos, SANTA MARIA žolelių ir česnakų mišinio, krapų ir petražolių. Viską gerai išmaišome ir užpilame alyvuogių aliejaus, dar kartą viską išmaišome.
    Salotos paruoštos
    Skanaus.

Autorius: Tatjana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų