Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (virtos)
  • šiek tiek krapų (švieži)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • 1 vienetas svogūnų (galva)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)
  • 1 vienetas burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Su lupenomis išvirkite burokėlius, bulves ir morkas. Išvirus, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną, pusę jo supjaustę smulkiai, kitą pusę žiedeliais. Iš pradžių apskrudinkite, paskui patroškinkite uždengę keptuvę dangčiu. Smulkiai supjaustykite laiškus, susmulkinkite krapus. Visus ingredientus sumaišykite su actu ir, jeigu trūksta, galite įpilti dar šlakelį alyvuogių aliejaus. Pagardinkite druska pagal skonį.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas bulvių (virtos)
  • šiek tiek krapų (švieži)
  • 1 vienetas morkų (virtos)
  • 1 vienetas svogūnų (galva)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • šiek tiek alyvuogių aliejaus (kepimui)
  • 1 valgomasis šaukštas acto (obuolių)
  • 1 vienetas burokėlių (virti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Su lupenomis išvirkite burokėlius, bulves ir morkas. Išvirus, nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Alyvuogių aliejuje pakepinkite svogūną, pusę jo supjaustę smulkiai, kitą pusę žiedeliais. Iš pradžių apskrudinkite, paskui patroškinkite uždengę keptuvę dangčiu. Smulkiai supjaustykite laiškus, susmulkinkite krapus. Visus ingredientus sumaišykite su actu ir, jeigu trūksta, galite įpilti dar šlakelį alyvuogių aliejaus. Pagardinkite druska pagal skonį.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų