Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 50 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite bulves. Virkite apie 20 min. Priklauso nuo bulvių dydžio. Kad greičiau išvirtų galit supjaustyti bulves.
Išvirtas bulves nusunkite, supilkite pašildytą pieną, įdėkite sviesto gabaliuką, įberkite prieskonių ir išsukite. Į gautą blynų tešlą įmaišykite miltus, kiaušinį ir apie 1 šaukštą aliejaus.
Įkaitinkite vaflinę ir kepkite blynų vafliukus.
Skanu ir paprasta. Tinka paprikų milteliai. ;)
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 50 mililitrų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 30 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Išvirkite bulves. Virkite apie 20 min. Priklauso nuo bulvių dydžio. Kad greičiau išvirtų galit supjaustyti bulves.
Išvirtas bulves nusunkite, supilkite pašildytą pieną, įdėkite sviesto gabaliuką, įberkite prieskonių ir išsukite. Į gautą blynų tešlą įmaišykite miltus, kiaušinį ir apie 1 šaukštą aliejaus.
Įkaitinkite vaflinę ir kepkite blynų vafliukus.
Skanu ir paprasta. Tinka paprikų milteliai. ;)
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą