REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 150 gramų svogūnų
  • 500 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (bulvių košei)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepimo formą galite naudoti vieną didelę arba kelias mažesnes.

    Smulkiai supjaustome svogūnus ir grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname 2-3 min. svogūnus, o po to ir grybus bei smulkintas dešreles kepiname 3-4 min.
    Bulves išverdame ir sutriname, pagardiname prieskoniais.
    Bulvių košę sumaišome su smulkintomis petražolėmis ir pusę šios amsės sudedame į kepimo formą. Sudedame kepintas dešreles, svogūnus ir grybus ir ant viršaus sudedame likusią bulvių košę.
    Viršų apibarstome sūriu.
    Kepame 15-20 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje.

Autorius: Margarita

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 sauja petražolių
  • 150 gramų svogūnų
  • 500 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
  • 300 gramų pievagrybių
  • 150 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 1 valgomasis šaukštas sviesto (bulvių košei)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kepimo formą galite naudoti vieną didelę arba kelias mažesnes.

    Smulkiai supjaustome svogūnus ir grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname 2-3 min. svogūnus, o po to ir grybus bei smulkintas dešreles kepiname 3-4 min.
    Bulves išverdame ir sutriname, pagardiname prieskoniais.
    Bulvių košę sumaišome su smulkintomis petražolėmis ir pusę šios amsės sudedame į kepimo formą. Sudedame kepintas dešreles, svogūnus ir grybus ir ant viršaus sudedame likusią bulvių košę.
    Viršų apibarstome sūriu.
    Kepame 15-20 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje.

Autorius: Margarita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų