Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių
- 150 gramų svogūnų
- 500 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
- 300 gramų pievagrybių
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 valgomasis šaukštas sviesto (bulvių košei)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepimo formą galite naudoti vieną didelę arba kelias mažesnes.
Smulkiai supjaustome svogūnus ir grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname 2-3 min. svogūnus, o po to ir grybus bei smulkintas dešreles kepiname 3-4 min.
Bulves išverdame ir sutriname, pagardiname prieskoniais.
Bulvių košę sumaišome su smulkintomis petražolėmis ir pusę šios amsės sudedame į kepimo formą. Sudedame kepintas dešreles, svogūnus ir grybus ir ant viršaus sudedame likusią bulvių košę.
Viršų apibarstome sūriu.
Kepame 15-20 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje.
INGREDIENTAI:
- 500 gramų bulvių
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 1 sauja petražolių
- 150 gramų svogūnų
- 500 gramų dešrelių (vytintos Biovela)
- 300 gramų pievagrybių
- 150 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus (kepimui)
- 1 valgomasis šaukštas sviesto (bulvių košei)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kepimo formą galite naudoti vieną didelę arba kelias mažesnes.
Smulkiai supjaustome svogūnus ir grybus. Įkaitiname keptuvėje aliejų ir pakepiname 2-3 min. svogūnus, o po to ir grybus bei smulkintas dešreles kepiname 3-4 min.
Bulves išverdame ir sutriname, pagardiname prieskoniais.
Bulvių košę sumaišome su smulkintomis petražolėmis ir pusę šios amsės sudedame į kepimo formą. Sudedame kepintas dešreles, svogūnus ir grybus ir ant viršaus sudedame likusią bulvių košę.
Viršų apibarstome sūriu.
Kepame 15-20 min. 180 laipsnių karščio orkaitėje.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą