Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 1 kilogramas bulvių
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek malti juodieji pipirai
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų (mėlynieji)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 300 gramų sūris
  • 500 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 4

INGREDIENTAI:

  • 4 vienetai agurkų (marinuoti)
  • 1 kilogramas bulvių
  • 3 skiltelės česnakų
  • šiek tiek malti juodieji pipirai
  • 5 vienetai pomidorų pastos
  • 1 vienetas svogūnų (mėlynieji)
  • šiek tiek majonezo
  • šiek tiek pomidorų padažo
  • 300 gramų sūris
  • 500 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • šiek tiek druskos

Porcijų skaičius: 4

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves išvirti su lupenomis, nulupti, supjaustyti, sudėti į didesnį dubenį.
  2. Svogūną, pomidorus ir marinuotus agurkus supjaustyti griežinėliais. Česnaką susmulkinti, sūri sutarkuoti. Šoninę supjaustyti. Visa tai dėti ant bulvių su pomidorais ir svogūnu. Viską išmaišyti, įdėti prieskonių.
  3. Užpilti majonezo ir pomidorų padažu. Kepti apie 20 min. 200 laipsniu temperatūroje. Skanus.

    Įdėtoje nuotraukoje ne rūkyta šoninė, o karšto rūkymo dešra. Galima improvizuoti :)

Autorius: Dana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų