Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 350 gramų bulvių (virtos)
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 120 gramų grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtas bulves sumalame ir suminkome su kiaušiniu, grietine, krakmolu, miltais bei šiek tiek druskos.
Iš gautos bulvių tešlos formuojame nedidelius virtinukus.
Dedame virtinukus į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame, kol visi virtinukai iškyla į paviršių.
Padažui galima naudoti tiek šviežius, tiek šaldytus grybus.
Grybus susmulkiname ir kartu su smulkintu svogūnu pakepiname keptuvėje su sviestu.
Svogūnams suminkštėjus ir grybams šiek tiek apkepus, supilame grietinėlę, pasūdome ir dar apie 10 min. patroškiname.
Gautu padažu užpilame bulvių virtinukus ir patiekiame.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 350 gramų bulvių (virtos)
- 3 valgomieji šaukštai krakmolo
- šiek tiek krapų
- 1 vienetas svogūnų
- 1 vienetas kiaušinių
- 4 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
- 1 stiklinė grietinėlės
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai sviesto
- 2 valgomieji šaukštai grietinės
- 120 gramų grybų (virti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Virtas bulves sumalame ir suminkome su kiaušiniu, grietine, krakmolu, miltais bei šiek tiek druskos.
Iš gautos bulvių tešlos formuojame nedidelius virtinukus.
Dedame virtinukus į verdantį pasūdytą vandenį ir verdame, kol visi virtinukai iškyla į paviršių.
Padažui galima naudoti tiek šviežius, tiek šaldytus grybus.
Grybus susmulkiname ir kartu su smulkintu svogūnu pakepiname keptuvėje su sviestu.
Svogūnams suminkštėjus ir grybams šiek tiek apkepus, supilame grietinėlę, pasūdome ir dar apie 10 min. patroškiname.
Gautu padažu užpilame bulvių virtinukus ir patiekiame.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą