Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų bulvių
  • 1 svogūnų
  • 4 vienetai kiaušinių (tryniai)
  • 1 valgomasis šaukštas kvietinių miltų
  • 50 gramų džiūvesėlių
  • 3 stiklinės vandens
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai aliejaus (kepimui)
  • 40 gramų sviesto
  • 50 gramų grybų (džiovinti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nulupti, išvirti, dar karštas pertrinti per sietelį ir sumaišyti su kiaušinių tryniais. Iš gautos masės formuoti kotletus, pavolioti džiūvesėliuose, apkepinti aliejuje ir sudėjus į kepimo skardą pakepinti įkaitintoje orkaitėje 10 minučių.

    Padažui džiovintus grybus 3 valandas palaikyti vandenyje, po to tame pačiame vandenyje išvirti. Miltus pakepinti su puse sviesto, truputėlį atvėsinti, supylus grybų sultinį ant silpnos ugnies pavirinti 20 minučių.
    Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti likusiame svieste, sudėti išvirtus grybus ir pakepinti dar 5 minutes. Supilti grybų sultinį ir padažą dar 10 minučių pavirinti.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų