• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo (ar kitos mėsos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 250 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek prieskonių (Jūsų mėgstami)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 1 vienetas svogūnų
  • 500 gramų kiaulės faršo (ar kitos mėsos)
  • 4 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • 250 gramų sūris
  • šiek tiek druskos
  • 3 valgomieji šaukštai grietinės
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek prieskonių (Jūsų mėgstami)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuskutame, sutarkuojame burokine tarka ir pabarstome mėgstamais prieskoniais.
    Bulvių masę tolygiai paskirstome ant kepimo skardos.
    3 kiaušinius, grietinę ir miltus išplakame ir užpilame ant bulvių.
    Paruošiame faršą: į dubenį su mėsos faršu įmušame 1 kiaušinį, dedame druskos, pipirų, pakepintą susmulkintą svogūną ir viską gerai išmaišome.
    Paruoštą faršą dedame ant skardoje išklotų bulvių ir tolygiai paskirstome.
    Užtarkuojame sūrio ir kepame 200 laipsnių temperatūroje apie 40 min.
    Tinka patiekti su mėgstamu padažu arba grietine.
    Skanaus.

Autorius: Jovita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų