Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 900 gramų bulvių
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1.5 valgomojo šaukšto kmynų
  • 1.5 valgomojo šaukšto petražolių (smulkintos)
  • 1 svogūnų (mažas aštrus)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai kvietinių miltų
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus (kepimui)
  • 100 gramų sviesto
  • 1.5 stiklinės grietinės

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Bulves nuplauti, išvirti, truputį atvėsinti. Nulupti ir sumalti. Įdėti plaktą kiaušinį, didžiąją dalį sviesto, miltus, susmulkintą svogūną, grietinę, kmynus, petražoles, pipirus, druskos ir suminkyti.
    Bulvinę tešlą surutulioti į volelį ir supjaustyti į 8 dalis. Apvolioti miltuose ir apkepti vidutiniškai įkaitintame aliejuje, kol gražiai apskrus (maždaug po 4-5 minutes iš kiekvienos pusės).
    Sudėti į lėkštę, ant viršaus uždėti po gabaliuką sviesto.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų