Kremas: 500 gr. varškės kremo(desertinio) 400 gr. grietinėlės 200 gr. jogurto be priedų 0,5 a. š. vanilino 160 gr. cukraus pudros 1 citrinos sultys 30 gr. želatinos
Darymas: Biskvitą iškepame iš nurodytų produktų. Kremo darymas.Kremas. Želatiną užpilame 100 ml. šalto vandens ir palaikome, kol išbrinks. Išplakame sumaišytus jogurtą, citrinos sultis, cukraus pudrą, vaniliną ir desertinę varškę. Ant silpnos ugnies ištirpiname želatiną, ir atvėsusią supilame į jogurto/varškės masę. Viską išplakame. Pastatome į šaldytuvą, kad pradėtų stingti (iki drebučių konsistencijos). Iki standumo išplakame grietinėlę ir įmaišome ją į pradedančią stingti jogurtinę masę. Sutepame tortą ir statome į šaldytuvą kelioms valandoms,kad sustingtų.Papuošiame. Skanaus!
Autorius: mia30
INGREDIENTAI:
1 stiklinė cukraus
0.5 stiklinės krakmolo
4 vienetai kiaušinių
0.5 stiklinės kvietinių miltų
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kremas: 500 gr. varškės kremo(desertinio) 400 gr. grietinėlės 200 gr. jogurto be priedų 0,5 a. š. vanilino 160 gr. cukraus pudros 1 citrinos sultys 30 gr. želatinos
Darymas: Biskvitą iškepame iš nurodytų produktų. Kremo darymas.Kremas. Želatiną užpilame 100 ml. šalto vandens ir palaikome, kol išbrinks. Išplakame sumaišytus jogurtą, citrinos sultis, cukraus pudrą, vaniliną ir desertinę varškę. Ant silpnos ugnies ištirpiname želatiną, ir atvėsusią supilame į jogurto/varškės masę. Viską išplakame. Pastatome į šaldytuvą, kad pradėtų stingti (iki drebučių konsistencijos). Iki standumo išplakame grietinėlę ir įmaišome ją į pradedančią stingti jogurtinę masę. Sutepame tortą ir statome į šaldytuvą kelioms valandoms,kad sustingtų.Papuošiame. Skanaus!