REKLAMA

  • tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai anyžių (žvaigždutės)
  • 1 vienetas cinamono (lazdelės)
  • 60 gramų cukraus
  • 2 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 250 mililitrų raudonojo vyno (Burgundiškas)
  • šiek tiek grietinėlės (plakta)
  • šiek tiek pieniško šokolado (tarkuotas)
  • 500 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
  • šiek tiek mėtų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi 2 porcijos.
    Supilkite į puodą vyną, sudėkite prieskonius bei cukrų ir virkite apie 10 minučių.
    Tuomet sudėkite braškes, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
    Atvėsinkite ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
    Tiekite, supilstę į taures ir papuošę grietinėle, tarkuotu šokoladu bei mėtos lapeliais.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai anyžių (žvaigždutės)
  • 1 vienetas cinamono (lazdelės)
  • 60 gramų cukraus
  • 2 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
  • 250 mililitrų raudonojo vyno (Burgundiškas)
  • šiek tiek grietinėlės (plakta)
  • šiek tiek pieniško šokolado (tarkuotas)
  • 500 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
  • šiek tiek mėtų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi 2 porcijos.
    Supilkite į puodą vyną, sudėkite prieskonius bei cukrų ir virkite apie 10 minučių.
    Tuomet sudėkite braškes, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
    Atvėsinkite ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
    Tiekite, supilstę į taures ir papuošę grietinėle, tarkuotu šokoladu bei mėtos lapeliais.
    Skanaus.

Autorius: Lijana

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų