Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai anyžių (žvaigždutės)
- 1 vienetas cinamono (lazdelės)
- 60 gramų cukraus
- 2 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
- 250 mililitrų raudonojo vyno (Burgundiškas)
- šiek tiek grietinėlės (plakta)
- šiek tiek pieniško šokolado (tarkuotas)
- 500 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gaunasi 2 porcijos.
Supilkite į puodą vyną, sudėkite prieskonius bei cukrų ir virkite apie 10 minučių.
Tuomet sudėkite braškes, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Atvėsinkite ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
Tiekite, supilstę į taures ir papuošę grietinėle, tarkuotu šokoladu bei mėtos lapeliais.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 2 vienetai anyžių (žvaigždutės)
- 1 vienetas cinamono (lazdelės)
- 60 gramų cukraus
- 2 vienetai juodųjų pipirų (žirneliai)
- 250 mililitrų raudonojo vyno (Burgundiškas)
- šiek tiek grietinėlės (plakta)
- šiek tiek pieniško šokolado (tarkuotas)
- 500 gramų braškių (šaldytos/šviežios)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Gaunasi 2 porcijos.
Supilkite į puodą vyną, sudėkite prieskonius bei cukrų ir virkite apie 10 minučių.
Tuomet sudėkite braškes, gerai išmaišykite ir nuimkite nuo ugnies.
Atvėsinkite ir padėkite 12 val. į šaldytuvą.
Tiekite, supilstę į taures ir papuošę grietinėle, tarkuotu šokoladu bei mėtos lapeliais.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą