Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

Skanu, sveika, sotu. Greitai paruošiama. Tinka pusryčiams ir pietums.

INGREDIENTAI:

  • 500 gramų varškės
  • 300 gramų miltai
  • 2 stiklinės pieno
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 3 valgomieji šaukštai cukraus
  • 16 gramų vanilinio cukraus
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Kepimui:
  • šiek tiek aliejaus

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA

Porcijų skaičius: 5

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Pasiruošiame lietinius blynus: miltai, kiaušiniai, pienas, šaukštas cukraus, žiupsnelis druskos ir vanilinio cukraus. Tešla turi būti skystoka. Išsikepame lietinius blynus.
  2. Pasiruošiam varškės įdarą blynams: varškė, cukrus, vanilinis cukrus. Gerai išmaisome.
  3. Į lietinį blyną dedame varškę ir vyniojame arba gražiai sulankstome blyną. Paruoštus blynus apkepame keptuvėje.
  4. Patiekiam su jogurtu, uogiene arba grietine. Čia - kaip kas mėgsta. Skanaus :)

Autorius: Sidona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų