Ruduo puikus metas. Soduose užderėję obuoliai nejučiom atsiduria kiekvieno iš mūsų virtuvėje, garnyrai, pyragai, salotos – tinka viskam. Šį kart siūlau skanius, paprastučius pusryčių blynus.
Užmaišome tešlą, nusiplauname, nulupame obuolius ir supjaustome plonomis riekelėmis. Apibarstome cinamonu ir cukrumi jei obuoliai rūgštoki.
Į ikaitintą keptuvę pilame tešlos, dedame obuolio ir užpilame tešla. Apkepame iš abiejų pusių kol apskrunda.
Tiekiame su mėgiama uogiene. Mum skaniausia su grietine ir cukrumi.
Štai ir viskas. Skanių pusryčių!
Autorius: Roberta
INGREDIENTAI:
šiek tiek cinamono
šiek tiek cukraus
3 vienetai obuolių
1 vienetas kiaušinių
300 gramų kvietinių miltų
50 mililitrų pieno
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ruduo puikus metas. Soduose užderėję obuoliai nejučiom atsiduria kiekvieno iš mūsų virtuvėje, garnyrai, pyragai, salotos – tinka viskam. Šį kart siūlau skanius, paprastučius pusryčių blynus.
Užmaišome tešlą, nusiplauname, nulupame obuolius ir supjaustome plonomis riekelėmis. Apibarstome cinamonu ir cukrumi jei obuoliai rūgštoki.
Į ikaitintą keptuvę pilame tešlos, dedame obuolio ir užpilame tešla. Apkepame iš abiejų pusių kol apskrunda.
Tiekiame su mėgiama uogiene. Mum skaniausia su grietine ir cukrumi.