• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ruduo puikus metas. Soduose užderėję obuoliai nejučiom atsiduria kiekvieno iš mūsų virtuvėje, garnyrai, pyragai, salotos – tinka viskam. Šį kart siūlau skanius, paprastučius pusryčių blynus.

    Užmaišome tešlą, nusiplauname, nulupame obuolius ir supjaustome plonomis riekelėmis. Apibarstome cinamonu ir cukrumi jei obuoliai rūgštoki.

    Į ikaitintą keptuvę pilame tešlos, dedame obuolio ir užpilame tešla. Apkepame iš abiejų pusių kol apskrunda.

    Tiekiame su mėgiama uogiene. Mum skaniausia su grietine ir cukrumi.

    Štai ir viskas. Skanių pusryčių!

Autorius: Roberta

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cinamono
  • šiek tiek cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 300 gramų kvietinių miltų
  • 50 mililitrų pieno
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Ruduo puikus metas. Soduose užderėję obuoliai nejučiom atsiduria kiekvieno iš mūsų virtuvėje, garnyrai, pyragai, salotos – tinka viskam. Šį kart siūlau skanius, paprastučius pusryčių blynus.

    Užmaišome tešlą, nusiplauname, nulupame obuolius ir supjaustome plonomis riekelėmis. Apibarstome cinamonu ir cukrumi jei obuoliai rūgštoki.

    Į ikaitintą keptuvę pilame tešlos, dedame obuolio ir užpilame tešla. Apkepame iš abiejų pusių kol apskrunda.

    Tiekiame su mėgiama uogiene. Mum skaniausia su grietine ir cukrumi.

    Štai ir viskas. Skanių pusryčių!

Autorius: Roberta

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų