Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 400 gramų bulvių (virtos)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 550 gramų kvietinių miltų
- 300 mililitrų vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 100 mililitrų aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Persijoti miltus į didelį indą, padaryti viduryje duobutę, pridėti druskos, užpilti vandeniu ir suminkyti vientisą kietą tešlą.
Užminkytą tešlą palikti 10-15 minučių.
Tuomet tešlą padalinti į 6-8 dalis ir paliekame dar apie 10 min.
Nulupti bulves ir supjaustyti mažais kubeliais.
Į tą patį dubenį su bulvėmis pridėti pjaustytų svogūnų, smulkiai kapotų šviežių prieskoninių žolelių, paskaninti druska ir išmaišyti.
Tešlos gabaliukus plonai iškočioti, viduryje dėti įdaro ir perlenkus sulipinti.
Paruoštus blynus iš abiejų pusių apkepti karštoje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunfžda.
Patiekti šiltus kaip užkandį.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- 400 gramų bulvių (virtos)
- šiek tiek petražolių
- 1 vienetas svogūnų
- 550 gramų kvietinių miltų
- 300 mililitrų vandens
- 1 valgomasis šaukštas druskos
- 100 mililitrų aliejaus (augalinis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Persijoti miltus į didelį indą, padaryti viduryje duobutę, pridėti druskos, užpilti vandeniu ir suminkyti vientisą kietą tešlą.
Užminkytą tešlą palikti 10-15 minučių.
Tuomet tešlą padalinti į 6-8 dalis ir paliekame dar apie 10 min.
Nulupti bulves ir supjaustyti mažais kubeliais.
Į tą patį dubenį su bulvėmis pridėti pjaustytų svogūnų, smulkiai kapotų šviežių prieskoninių žolelių, paskaninti druska ir išmaišyti.
Tešlos gabaliukus plonai iškočioti, viduryje dėti įdaro ir perlenkus sulipinti.
Paruoštus blynus iš abiejų pusių apkepti karštoje keptuvėje su aliejumi, kol jie gražiai apskrunfžda.
Patiekti šiltus kaip užkandį.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME

TOLIAU SKAITYKITE

TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą