Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek pieno
- šiek tiek vaflių
- šiek tiek džemo (obuolienė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinių, pieno bei miltų išplakame blynų tešlą. Pieno tešlai reikia tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo.
Vaflius sutepame obuoliene, supjaustome, mirkome blynų tešloje ir kepame.
Iškeptus pabarstome cukraus pudra.
Tokius pačius blynus galima kepti su varškės įdaru arba Jūsų mėgstama uogiene.
Darant varškės įdarą, jam reikės: 1 pakelio varškės, 1 kiaušinio trynio, 3 šaukštelių cukraus ir vanilinio cukraus.
Skanaus.
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 2 vienetai kiaušinių
- 2 stiklinės kvietinių miltų
- šiek tiek pieno
- šiek tiek vaflių
- šiek tiek džemo (obuolienė)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Iš kiaušinių, pieno bei miltų išplakame blynų tešlą. Pieno tešlai reikia tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo.
Vaflius sutepame obuoliene, supjaustome, mirkome blynų tešloje ir kepame.
Iškeptus pabarstome cukraus pudra.
Tokius pačius blynus galima kepti su varškės įdaru arba Jūsų mėgstama uogiene.
Darant varškės įdarą, jam reikės: 1 pakelio varškės, 1 kiaušinio trynio, 3 šaukštelių cukraus ir vanilinio cukraus.
Skanaus.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą