Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų ryžių (virti)
  • 150 gramų svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių (virti)
  • 100 gramų dešros (vytinta Biovela)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 150 gramų kumpio (rūkytas kumpis)
  • 4 vienetai svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taip pat Jums reikės 6-8 lietinių blynų.

    Sutarkuokite kiaušinius, susmulkinkite svogūnų laiškus. Ryžius sumaišykite su kiaušiniais, svogūnų laiškais ir prieskoniais.
    Dėkite šio įdaro ant blynų ir sulenkite, kad įdaras neiškristų.
    Sudėkite blynus į kepimo formą.
    Susmulkintus svogūnus, kumpį ir dešrą pakepinkite keptuvėje apie 5-7 minutes. Sudėkite kepinius ant blynų, apibarstykite gausiai tarkuotu sūriu ir šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 25 minutes.
    Gero apetito

Autorius: Laura

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 150 gramų ryžių (virti)
  • 150 gramų svogūnų
  • 3 vienetai kiaušinių (virti)
  • 100 gramų dešros (vytinta Biovela)
  • 100 gramų pieno
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 150 gramų kumpio (rūkytas kumpis)
  • 4 vienetai svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Taip pat Jums reikės 6-8 lietinių blynų.

    Sutarkuokite kiaušinius, susmulkinkite svogūnų laiškus. Ryžius sumaišykite su kiaušiniais, svogūnų laiškais ir prieskoniais.
    Dėkite šio įdaro ant blynų ir sulenkite, kad įdaras neiškristų.
    Sudėkite blynus į kepimo formą.
    Susmulkintus svogūnus, kumpį ir dešrą pakepinkite keptuvėje apie 5-7 minutes. Sudėkite kepinius ant blynų, apibarstykite gausiai tarkuotu sūriu ir šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 25 minutes.
    Gero apetito

Autorius: Laura

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų