Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų ryžių (virti)
- 150 gramų svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių (virti)
- 100 gramų dešros (vytinta Biovela)
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 150 gramų kumpio (rūkytas kumpis)
- 4 vienetai svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Taip pat Jums reikės 6-8 lietinių blynų.
Sutarkuokite kiaušinius, susmulkinkite svogūnų laiškus. Ryžius sumaišykite su kiaušiniais, svogūnų laiškais ir prieskoniais.
Dėkite šio įdaro ant blynų ir sulenkite, kad įdaras neiškristų.
Sudėkite blynus į kepimo formą.
Susmulkintus svogūnus, kumpį ir dešrą pakepinkite keptuvėje apie 5-7 minutes. Sudėkite kepinius ant blynų, apibarstykite gausiai tarkuotu sūriu ir šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 25 minutes.
Gero apetito
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 150 gramų ryžių (virti)
- 150 gramų svogūnų
- 3 vienetai kiaušinių (virti)
- 100 gramų dešros (vytinta Biovela)
- 100 gramų pieno
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 150 gramų kumpio (rūkytas kumpis)
- 4 vienetai svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Taip pat Jums reikės 6-8 lietinių blynų.
Sutarkuokite kiaušinius, susmulkinkite svogūnų laiškus. Ryžius sumaišykite su kiaušiniais, svogūnų laiškais ir prieskoniais.
Dėkite šio įdaro ant blynų ir sulenkite, kad įdaras neiškristų.
Sudėkite blynus į kepimo formą.
Susmulkintus svogūnus, kumpį ir dešrą pakepinkite keptuvėje apie 5-7 minutes. Sudėkite kepinius ant blynų, apibarstykite gausiai tarkuotu sūriu ir šaukite į orkaitę, įkaitintą iki 180 laipsnių. Kepkite 25 minutes.
Gero apetito
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą