Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 50 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 50 gramų sviesto (tirpintas)
  • 50 mililitrų grietinės
  • 1 sauja razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Įmaišyti cukrų, kiaušinius, sviestą, grietinę ir grietinėlę, razinas. Maišyti, kol masė taps vientisa. Obuolius nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Kepimo formą patepti riebalais, supilti tešlą. Ant viršaus paskleisti obuolius, juos šiek tiek įspausti į tešlą. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 35 min. Iškepusį pyragą pabarstyti vaniliniu cukrumi ir ataušinti formoje. Skanaus!

Autorius: Jurgita

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 3 vienetai obuolių
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 50 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 50 gramų sviesto (tirpintas)
  • 50 mililitrų grietinės
  • 1 sauja razinų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 valgomasis šaukštas vanilinio cukraus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Miltus sumaišyti su kepimo milteliais. Įmaišyti cukrų, kiaušinius, sviestą, grietinę ir grietinėlę, razinas. Maišyti, kol masė taps vientisa. Obuolius nulupti ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Kepimo formą patepti riebalais, supilti tešlą. Ant viršaus paskleisti obuolius, juos šiek tiek įspausti į tešlą. Kepti iki 180º C įkaitintoje orkaitėje 35 min. Iškepusį pyragą pabarstyti vaniliniu cukrumi ir ataušinti formoje. Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų