• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai margarino
  • 125 gramai cukraus
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudas)
  • šiek tiek cinamono

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

INGREDIENTAI:

  • 125 gramai margarino
  • 125 gramai cukraus
  • 125 gramai kvietinių miltų
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 3 valgomieji šaukštai pieno
  • 2 arbatiniai šaukšteliai vanilinio cukraus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 2 vienetai obuolių
  • 1 arbatinis šaukštelis cukraus (rudas)
  • šiek tiek cinamono

Paruošimo laikas: Apie 45 min.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 1

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Margariną išplakit su cukrumi, kol cukrus beveik ištirps. Tuomet, po vienąv įmuškit kiaušinius, vis gerai išplakdami. Į gautą masę supilkite pieną ir dar kartą viską gerai išplakite. Miltus sumaišykite su vaniliniu cukrumi ir kepimo milteliais. Šį mišinį suberkite į kiaušinių - margarino masę, išmaišykite iki vientisos masės.
  2. Tešlą supilkite į 21 cm skersmens kepimo formą, kurią prieš tai patepkite margarinu ar išklokite kepimo popieriumi. Obuolius nulupkite ir supjaustykite riekelėmis, juos sumaišykite su ruduoju cukrumi ir cinamonu. Obuolius sudėliokite ant pyrago viršaus truputį paspausdami.
  3. Orkaitę įkaitinkite iki 200° C temp. pyragą kepkite apie 35 min., kol įsmeigus medinį pagaliuką jį ištrauksite sausą.

Autorius: Vita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų