Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tryniai sukami su cukrumi, kol pasidaro puri masė ir jos tūris padidėja 3 kartus.
    Tuomet sudedama citrinos žievelė, miltai, krakmolas, gerai išmaišoma ir galiausiai įmaišomi išplakti kiaušinių baltymai.
    Tešla atsargiai išmaišoma ir sudedama į dvi aliejumi išteptas formas.
    Kepama 30—35 min. vidutinio karštumo orkaitėje.
    Šį šviesų biskvitą galima derinti su kaviniu, kakaviniu, duoniniu, pipiriniu ar kitais tamsios spalvos biskvitais.
    Jį galima pagardinti verdančiu vandeniu nuplikytomis maltomis aguonomis.
    Šiuo atveju jos suberiamos į su cukrumi išsuktus trynius.
    Skanaus!

Autorius: Neringa

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų cukraus
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo
  • 5 vienetai kiaušinių
  • 100 gramų kvietinių miltų
  • šiek tiek citrinos žievelės (tarkuota)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Tryniai sukami su cukrumi, kol pasidaro puri masė ir jos tūris padidėja 3 kartus.
    Tuomet sudedama citrinos žievelė, miltai, krakmolas, gerai išmaišoma ir galiausiai įmaišomi išplakti kiaušinių baltymai.
    Tešla atsargiai išmaišoma ir sudedama į dvi aliejumi išteptas formas.
    Kepama 30—35 min. vidutinio karštumo orkaitėje.
    Šį šviesų biskvitą galima derinti su kaviniu, kakaviniu, duoniniu, pipiriniu ar kitais tamsios spalvos biskvitais.
    Jį galima pagardinti verdančiu vandeniu nuplikytomis maltomis aguonomis.
    Šiuo atveju jos suberiamos į su cukrumi išsuktus trynius.
    Skanaus!

Autorius: Neringa

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų