• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų baravykų (marinuoti)
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuo marinuotų grybų nukošiamas marinatas, pridedama smulkiai supjaustyto svogūno ar laiškų, maltų pipirų, aliejaus ir sumaišoma. Sudedama į salotinę. Viršus puošiamas grybų kepurėlėmis ir apibarstomas supjaustytais svogūnų laiškais.
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų