Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas aguonų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užminkome mielinę tešlą iš miltų, pieno, kiaušinių, cukraus, druskos, aliejaus bei mielių ir pakildiname.
    Lašinius smulkiai supjaustome, sudedame susmulkintą svogūną ir supilame aguonas.
    Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojam ir dedame įdaro, kraštus užspaudome kaip virtinukams.
    Dedame į skardą ir leidžiame pakilti, pakilus patepame išplaktu kiaušinio tryniu su trupučiu vandenio ir kepame 170-180 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
    Skanaus.

Autorius: Rita

INGREDIENTAI:

  • 1 valgomasis šaukštas aguonų
  • 1 valgomasis šaukštas cukraus
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 500 gramų kvietinių miltų
  • 250 mililitrų pieno
  • 200 gramų kiaulės šoninės (rūkyta)
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 20 gramų mielių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Užminkome mielinę tešlą iš miltų, pieno, kiaušinių, cukraus, druskos, aliejaus bei mielių ir pakildiname.
    Lašinius smulkiai supjaustome, sudedame susmulkintą svogūną ir supilame aguonas.
    Imame po gabaliuką tešlos, iškočiojam ir dedame įdaro, kraštus užspaudome kaip virtinukams.
    Dedame į skardą ir leidžiame pakilti, pakilus patepame išplaktu kiaušinio tryniu su trupučiu vandenio ir kepame 170-180 laipsnių temperatūroje apie 20-25 min.
    Skanaus.

Autorius: Rita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų