Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- šiek tiek vandens
- šiek tiek aliejaus (virimui)
- 1 vienetas mielių (sausos, pakelis)
- 1 vienetas uogienės (mėlynių, indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirma užminkome mielinę tešlą iš milų, kiaušinių, cukraus, pieno bei mielių ir paliekame šiltai pakilti.
Iškočiojame ir suformuojame norimos formos bandelę, o kiekvieną jos kraštą patepame uogiene.
Padarome glazūrą iš trupučio vandens ir cukraus pudros.
Bandeles verdame įkaitintuose riebaluose, o kai išvirs, apipilame glazūra ir pakepame 190 laipsnių temperatūros orkaitėje kelias minutes.
Skanaus!
INGREDIENTAI:
- šiek tiek cukraus pudros
- 3 valgomieji šaukštai cukraus
- 2 vienetai kiaušinių
- 500 gramų kvietinių miltų
- 250 mililitrų pieno
- šiek tiek vandens
- šiek tiek aliejaus (virimui)
- 1 vienetas mielių (sausos, pakelis)
- 1 vienetas uogienės (mėlynių, indelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Pirma užminkome mielinę tešlą iš milų, kiaušinių, cukraus, pieno bei mielių ir paliekame šiltai pakilti.
Iškočiojame ir suformuojame norimos formos bandelę, o kiekvieną jos kraštą patepame uogiene.
Padarome glazūrą iš trupučio vandens ir cukraus pudros.
Bandeles verdame įkaitintuose riebaluose, o kai išvirs, apipilame glazūra ir pakepame 190 laipsnių temperatūros orkaitėje kelias minutes.
Skanaus!
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą