Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bananų
  • 50 gramų cukraus pudros
  • 150 gramų cukraus (rudasis)
  • šiek tiek graikinių riešutų
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 400 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padaryti tešlą iš miltų, kapoto sviesto ir cukraus pudros.
    Ištepti sviestu apvalią kepimo formą ir sukrėsti tešlą, išlyginti, padaryti 1,5-2 cm aukščio bortelius. Palaikyti šaldytuve 30 min.
    Kepti torto paplotį 180 laipsnių orkaitėje 30 min. Atvėsinti.
    Rudąjį cukrų ištirpinti puode, supilti 200 ml grietinėlės ir pavirti, pastoviai maišant, kol sutirštės, apie 15 min. Atvėsinti.
    Išimti torto pagrindą iš formos.
    Bananus supjaustyti žiedais, apšlakstyti citrinos sultimis ir sudėti ant pagrindo.
    Bananus užpilti karamele.
    Likusią grietinėlę suplakti ir uždėti ant karamelės viršaus.
    Papuošti riešutais.

Autorius: Gabrielė

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bananų
  • 50 gramų cukraus pudros
  • 150 gramų cukraus (rudasis)
  • šiek tiek graikinių riešutų
  • 200 gramų kvietinių miltų
  • 400 mililitrų grietinėlės (riebi)
  • 100 gramų sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padaryti tešlą iš miltų, kapoto sviesto ir cukraus pudros.
    Ištepti sviestu apvalią kepimo formą ir sukrėsti tešlą, išlyginti, padaryti 1,5-2 cm aukščio bortelius. Palaikyti šaldytuve 30 min.
    Kepti torto paplotį 180 laipsnių orkaitėje 30 min. Atvėsinti.
    Rudąjį cukrų ištirpinti puode, supilti 200 ml grietinėlės ir pavirti, pastoviai maišant, kol sutirštės, apie 15 min. Atvėsinti.
    Išimti torto pagrindą iš formos.
    Bananus supjaustyti žiedais, apšlakstyti citrinos sultimis ir sudėti ant pagrindo.
    Bananus užpilti karamele.
    Likusią grietinėlę suplakti ir uždėti ant karamelės viršaus.
    Papuošti riešutais.

Autorius: Gabrielė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų