REKLAMA
REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bananų
- 50 gramų cukraus pudros
- 150 gramų cukraus (rudasis)
- šiek tiek graikinių riešutų
- 200 gramų kvietinių miltų
- 400 mililitrų grietinėlės (riebi)
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padaryti tešlą iš miltų, kapoto sviesto ir cukraus pudros.
Ištepti sviestu apvalią kepimo formą ir sukrėsti tešlą, išlyginti, padaryti 1,5-2 cm aukščio bortelius. Palaikyti šaldytuve 30 min.
Kepti torto paplotį 180 laipsnių orkaitėje 30 min. Atvėsinti.
Rudąjį cukrų ištirpinti puode, supilti 200 ml grietinėlės ir pavirti, pastoviai maišant, kol sutirštės, apie 15 min. Atvėsinti.
Išimti torto pagrindą iš formos.
Bananus supjaustyti žiedais, apšlakstyti citrinos sultimis ir sudėti ant pagrindo.
Bananus užpilti karamele.
Likusią grietinėlę suplakti ir uždėti ant karamelės viršaus.
Papuošti riešutais.
INGREDIENTAI:
- 3 vienetai bananų
- 50 gramų cukraus pudros
- 150 gramų cukraus (rudasis)
- šiek tiek graikinių riešutų
- 200 gramų kvietinių miltų
- 400 mililitrų grietinėlės (riebi)
- 100 gramų sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padaryti tešlą iš miltų, kapoto sviesto ir cukraus pudros.
Ištepti sviestu apvalią kepimo formą ir sukrėsti tešlą, išlyginti, padaryti 1,5-2 cm aukščio bortelius. Palaikyti šaldytuve 30 min.
Kepti torto paplotį 180 laipsnių orkaitėje 30 min. Atvėsinti.
Rudąjį cukrų ištirpinti puode, supilti 200 ml grietinėlės ir pavirti, pastoviai maišant, kol sutirštės, apie 15 min. Atvėsinti.
Išimti torto pagrindą iš formos.
Bananus supjaustyti žiedais, apšlakstyti citrinos sultimis ir sudėti ant pagrindo.
Bananus užpilti karamele.
Likusią grietinėlę suplakti ir uždėti ant karamelės viršaus.
Papuošti riešutais.
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą