Rašyti komentarą...
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bananų
  • 250 gramų miltai
  • 200 gramų cukraus
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Kremui:
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės likerio
  • šiek tiek cukraus pudros (pagal skonį)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

INGREDIENTAI:

  • 3 vienetai bananų
  • 250 gramų miltai
  • 200 gramų cukraus
  • 100 gramų pieniško šokolado
  • 100 mililitrų aliejaus
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
  • 1 arbatinis šaukštelis cinamono
  • 1 žiupsnelis druskos
  • Kremui:
  • 200 mililitrų grietinėlės
  • 2 valgomieji šaukštai grietinėlės likerio
  • šiek tiek cukraus pudros (pagal skonį)

Paruošimo laikas: Apie 30 min.

REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 12

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Dubenyje sumaišyti miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską.
    Kitame inde plaktuvu išsukti bananų tyrę, cukrų ir aliejų.
    Po vieną įmušti kiaušinius ir kaskart gerai išplakti.
    Į plakinį suberti miltus su priedais. Viską gerai išmaišyti.
    Į kiekvieną keksiukų formelę įdėti po gabalėlį šokolado ir krėsti paruoštą tešlą.
  2. Kepti iki 180 laipsnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių.
    Ar iškepė, patikrinti mediniu pagaliuku - įkištas ir ištrauktas iš kepinio vidurio, jis turi būti švarus.
    Keksiukus išimti iš orkaitės ir leisti visiškai atvėsti.
  3. Paruošti kremą:
    Išplakti grietinėlę su milteliniu cukrumi, įpilti lengva srovele grietinėlės likerio ir gerai išmaišyti.
    Paruoštą kremą tepti ant keksiukų ir pabarstyti spalvotais saldainukais.
    Skanaus!

Autorius: Jurgita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų